Kunstmarkt Giethoorn 3 juli 2022

Kunstmarkt Giethoorn 3 juli 2022

Als kunst coördinator Kulturhus Giethoorn kan ik natuurlijk niet ontbreken op de Kunstmarkt op zondag 3 juli a.s. in Giethoorn op het Eendrachtsplein.
Sinds 2016 ben ik verantwoordelijk voor de exposities in ons Kulturhus. Dit doe ik geheel vrijwillig en ik ben zeer enthousiast en gedreven in mijn werk. Samen met het Kulturhus De Eendracht Giethoorn organiseren we dit jaar voor het eerst – zondag 3 juli – onze eerste Kunstmarkt op het Eendrachtsplein. Schilders met doeken van olieverf, acryl tot krijt, én van portret, landschappen tot abstract. Maar ook beeldhouwwerken, keramiek, mozaïek, fotografie, textiel, glas, poëzie, literatuur en sieraden zijn aanwezig. Ons doel is 60 kramen!

Meer info: https://kulturhusgiethoorn.nl/agenda/kunstmarkt/